VS TANK R

Válasz küldése
Genetic
fórum veterán
fórum veterán

VS TANK R

Hozzászólás Szerző: Genetic »

Gondoltam csinálok egy ujabb témát ezeknek a kis apróságoknak :) Mivel elég nagy sikere volt a Tokaji RC találozón :D
Igy első ránézésre kis gagyikáknak tűnnek, de ahoz képest, hogy abszolut játék kategória elég jók. Rádióhullámos vezérlés, forgó torony, kanyarodás, IR csata rendszer, gépfegyver és lövés hang, lövésnél még hátra is "rúg" a picike:) Beépített akkumulátorok vannak benne és a távvezérlő tölti őket.

Mellesleg a párom akart ilyen kis csöppséget és nagyon meg is lepett milyen kis pitbullok :D

Kép
Kép

Genetic
fórum veterán
fórum veterán

Kép

Kristóf
profi fórumozó
profi fórumozó

Hozzászólás Szerző: Kristóf »

Hali!

Hát ránézésre elég értekesek... De a hallottak alapján jók kis miniszörnyek lehetnek... Árukról lehet tudni vmit?
Üdv:
Kris

1:16 Panther G
1:16 Tiger

Genetic
fórum veterán
fórum veterán

Több kiszerelésben is létezik. Van párban, és darabban. Darabonkét úgy van, hogy kapsz 1 db tankot és 1db irányítót. Ez 5 ezer kreditbe kerül :)
A páros kiszerélsből is van két féle. Az egyikhez van egy "csatamező" egy kis kötél a kötélhúzó versenyhez, illesztő elemek CD-tokokhoz amivel pályát tudsz építeni nekik, valamint két tank és két irányító.
A másik kiépítés, két tank, két irányító + kötél + csatamező + barikádok, téglafal, tankcsapdák :) a szettek 14 ezer kreditbe kerülnek.
Szóval hiszed vagy nem, de óriási móka :D A párommal nem bírjuk lerakni :tankos

Kép

Kép

Kép

Kép

denkmeyer
fórum veterán
fórum veterán
Kapcsolat:

Vstank r

Hozzászólás Szerző: denkmeyer »

Sziasztok!
Nekem is van két db. vstank r-em, de nem tetszik az, hogy amikor helyben fodulok (super spin) 100-180 fokokat fordul észnélkül. Nem lehet ezáltal szépen irányítani, csak olyan hülyegyerek módon. nem tudtok valamilyen elektromos átalakításról, megpiszkálásról, hogy elérjem azt, h a super spin gomb megnyomásakor az eddigiekkelé szemben ne az egyik lánctalp előre, másik hátra mozohjon, hanem csak az egyik előre?!
denkmeyer

Genetic
fórum veterán
fórum veterán

Húú hallod :) az egész kütyű elektronikája a kézi vezérlőben van valszeg ott valami IC csinálja az egészet. Bár szerintem ennyire komolyan nem kell venni ezeket az apróságokat. :-D Pont ez a nehezítés benne hogy izegnek mozognak :smile:

denkmeyer
fórum veterán
fórum veterán
Kapcsolat:

vs

Hozzászólás Szerző: denkmeyer »

Nem értek veled egyet, azért mert vmi kicsi, azért még nem kellene hülyegyerekjátékként megcsinálni.
Pl a vstank első szériájának (ami hasonlóan nyomorított tigris, sherman, stbt tartalmazott) a kormányzása nagyon korrekt volt. szépen lehetett vele manőverezni, nem volt benne ez a superspin.
Érdemes rákeresni a neten a combat digiq -ra, amiről a kínaiak a vstankot koppintották. szebb kidolgozás, igényesebb elektronika, proporcionális irányítás, forgótorony, stb. én legszívesebben olyat vennék, de itthon nem lehet kapni, legalábbis az én tudtommal.

azért mégis jó lenne, ha meg lehetne oldani valahogy a kiszámíthatatlan mozgást
denkmeyer

Balazs01
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Re: VS TANK R

Hozzászólás Szerző: Balazs01 »

Hali!
Fuhh ezekkel a kicsikékkel jól ellehet szórakozni ilyen nekem is kéne.
Üdv Balazs01!

Ármin
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Re: VS TANK R

Hozzászólás Szerző: Ármin »

ilyet hol lehet venni :D?

Válasz küldése

Vissza: “VsTank Pro - 1:24 RC Tankok”