VS Tank Pro

Válasz küldése
Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

VS Tank Pro

Hozzászólás Szerző: Vosztok »

Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket a VS Tank termékekről.

Egy ideje szeretnék RC tankot, de csak most - hogy rátaláltam erre a fórumra - ért meg a helyzet, hogy rászánjam magam a vásárlásra:). Örülök, hogy e körül is formálodik közösség, így szegény macskám őrületbekergetésén kívül remélhetőleg másra is használhatom majd a harckocsit:)).

Laikus szemmel nézve nagyon kellemes kis gépek, elég szép kidolgozással. Létezik airsoftos verzió, de én az IR verzióra gondoltam, hogy beltérben is lehessen használni, ugyanakkor állítólag a szabadban is működik a rendszer, csak rövidebb a 'löveg' hatósugara.

Nagyon megköszönném, ha leírnátok a tapasztalataitokat, vagy csak elmondanátok a véleményeteket a témáról.

Vosztok

szotyimag
fórum veterán
fórum veterán

Hozzászólás Szerző: szotyimag »

Szia Vosztok!

Üdvözöllek az oldalon! Ugyan a VS termékeit nem ismerem, de örülök, hogy egy újabb "elmebeteget" :) köszönthetek itt! :D Az én macskám szeret utazni a gépemen és a kutya őrül meg tőle! Mindenesetre örülök, hogy új taggal bővültünk! :D
"Husszasok, itt a husszas... motort...indíts! Cél az ég alja, irány az egyenes...előre...indulj!!!"
Hellgert László fhdgy. hk. századparancsnok.

szike
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Hozzászólás Szerző: szike »

Szia Vosztok!

A kérdéses gyártó tankjai sajnos 1:24 es méretarányuak itt mi nagyrészt 1:16 ban utazunk...Bár olvastam egy amerikai forumon hogy teveznek 1:16 ban is megjelenni a piacon.

A képek alapján szerintem nem rosszak szépen kidolgozottak..

Üdv:

Szike

feba78
haladó fórumozó
haladó fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: feba78 »

Sziasztok!

BJ tagtársunknak vannak 1:24-es Abraamsa, és Leopard 2-je is, és egyszer kölcsön adta őket, gyönyörű kidolgozásuak, a HL 1:24 meg sem közelíti őket, szép a festésük, alakhűek, részletesek... öröm rájuk nézni. Sajnos ami elriasztott tőlük, az az áruk, a fémes HL tankoknál drágábban láttam őket, illetve amikor kértem nagyker árat, akkor is jóval drágábbak voltakmint az 1:16 HL-ek. Ha valaki ennek ellenére talál ilyet elfogadható áron, csak javasolni tudom!

Viszont itt láttam először, hogy a Leopard 2 tornyán két nagy fül van, amit ki lehet előrefelé nyitni, és felmerűlt bennem, hogy mire való ez? Első gondolatom az volt, hogy a tankon kívűl utazó gyalogságot hivatott védeni... de ha valakinek van koknkrét infója, kérem hogy ossza meg velem(ünk).

Üdv:

Balázs
Üdv:
Feba78

Ferenczi Balázs
P3Modell , RC Tankok
Tel:70-22-45-482
feba78@gmail.com
http://feba78.googlepages.com/
Webshop:www.feba78.unas.hu

Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Köszönöm a válaszokat!

Egy ideje bújom a fórumokat és a netet az infók után, és máshol is dícsérik a terméket. Szerencsére sikerült itthon egy forgalmazót találnom, és viszonylag elfogadható áron értéksíti a tankokat (van t-72 is:)). Nem tudom szabad-e netcímet, forgalmazót és árat írnom, de akit érdekel, annak privátban szívesen válaszolok. Egyébként egy kis google használattal bárki megtalálja.

Leopárd.
Ha jól olvastam, a 2A5 típusváltozattól a tornyon ék alakú kiegészítőpáncélzatot alkalmaztak amit tábori körülmények között is lehet cserélni. Ennek a része az oldalsó 'fül'. De hogy miért van kinyitva a modellen, azt nem tudom.. Egyéb képeken még nem láttam nyitott állapotban..

Forrás: http://www.fprado.com/armorsite/leo2.htm

Vosztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vosztok pén. jan. 25, 2008 10:03 pm-kor.

Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Sziasztok!

Amennyiben mást is érdekel a téma, két hasznos link:

VsTank hivatalos weboldala: http://www.vstank.com/
VsTank fejlesztői blog: http://vstank.blogspot.com/

Vosztok

Taylor
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Vosztok!
Megnéztem az oldalt. Láttam egy olyan képsorozatot ahol bemutetja a távirányitó használatát. Nagyon megtetszett. A tankok is jók. Sőt! Nagyon jók! Nem tudsz egy magyar vagy német oldalt ahol forgalmazzák?
Balázs! Nem tudnál egy két ilyen példányt beszerezni? Én biztos vennék!

Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Szia Taylor!

Elküldtem neked annak a forgalmazónak a webcímét amiről én tudok.

Ha esetleg valaki ismer még hazai VsTank forgalmazót, azt kérem küldje el az információt. Február elején tervezem a vásárlást, és több helyet is meg szeretnék nézni:).

Köszönöm.

Vosztok

Taylor
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Kössz az oldalt Vosztok!
Csak az a gondom vele hogy nem valami bő a választék. Egyedül T/72-es van és a HL tankokhoz képest drága. Azt az oldalt amit itt a fórumban adtál meg azon van több fajta tank.

Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Szia Taylor!

Nincs mit, remélem segítettem.

Sajna tényleg drágább mint a HL tankok, dehát ez van. Nekem az ár megfelel, nem kell kintről berendelnem, nem kell várnom, ha gáz van vele visszaviszem, stb. De ez az én véleményem. A választék nem tudom mekkora, még nem voltam ott. Én kifejezetten örülök a T-72-nek, mert azt is akarok venni. De szerintem ha dobsz nekik egy mailt, hogy lehet-e kapni más típusokat, biztosan válaszolni fognak. Illetve ha tudsz várni addig míg megveszem, szívesen elmondom milyen tankokat árultak még:)).

Vosztok

Taylor
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Ja és azt szeretném kérdezni hogy nem tudsz valamelyik honlapon a T/72 távirányítójáról képet? Láttam egy amcsi oldalon egy rajás képet a tankról és nem csodálnám ha azt venném észrem magamon hogy otthon állok kezemben egy vadiúj T/72-essel...........

Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Nos, én letöltöttem a legfrissebb VsTank kézikönyvet a VsTank oldaláról. Abban vannak képek az adóról, és a kezelőszervekről.

Vosztok

Taylor
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Az amelyiken egy olyan távirányító van ami ugy néz ki hogy egy fogó és rajta vannak a gombok a tetelyén?

Vosztok
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

Nem. Ha jól tudom, történt a VsTank pro termékeknél egy generációváltás, és minden modell új adót kapott. Ha szétnézel a VsTank oldalán, magad is megláthatod.

http://www.vstank.com/vspro/product_m1a2.html
http://www.vstank.com/compare/transmitter.html

Vosztok

Taylor
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

LÁttam egy képet amin ott volt kinagyítva hogy melyik gomb mire való. Nagyon jó az irányitása.

Válasz küldése

Vissza: “VsTank Pro - 1:24 RC Tankok”